Breathtaking places on Earth (Part II)

7) Padurea de bambus Arashiyama: Kyoto, Japan

Frumusetea si linsistea padurii de bambus din Arashiyama este un loc minunat pentru plimbari in aer liber. Padurea este in special atractiva atunci cand bate un vant usor, iar inaltele tulpini de bambus se leagana delicat.

 

8)Pestera Waimoto, Noua Zeelanda

Pestera waitomo, este o pestera din Nordul insulei Noua Zeelanda, cunoscuta pentru populatia sa de viermi luminosi.Specia data sa intalneste exclusiv in Noua zeelanda si sunt de dimensiunea unui tantar.Pestera are un centru pentru vizitatori, unde sunt organizate ture cu barca sub lumina acestor insecte.

 

9)Hạ Long Bay, Vietnam

Hạ Long Bay este un patrimoniu mondial al UNESCO, si este o destinatie populara pentru turisti din Vietnam. Cercetarile istorice au demonstrate pezenta oamenilor preistorici in aceasta zona cu zeci de mii de ani in urma. Turistii viziteaza Ha Long Bay pentru o a vedea indeaproape insulele, formatiunile de roci si pesterile uimitoare ale acestei zone.

 

10)Hitachi Seaside Park, Japonia

Hitachi Seaside Park este o rezervatie plina de flori care infloresc pe parcursul intregului an, Este in special cunoscut pentru arbustii rosii de Euonymus alatus ,pentru narcissi si nemophile.

 

11)Insula Cangurilor, Australia

Insula Cangurilor este cea de a 3-a dupa dimensiune insula din Australia. Detine o serie de rezervatii naturale, care au ca scop sa protejeze vegetatia si fauna locala, inclusiv cei mai faimosi reprezentanti ai acesteia cangurii. Este locul unde turistii pot in liniste sa viziteze animalele tipice Australiei in habitatul lor natural. Insula cangurilor este un adevarat sanctuar al faunei salbatice.

 

12)Pesterile din ghetarul Mendenhall, Alaska, SUA

Ghetarul Mendenhall este situat in Alaska, are o lungime de aproape 20 km. Ghetarul cat si peisajele din jurul sau sunt arii protejate, dar reprezinta zone deosebite de recreatie pentru turistii care vor sa viziteze interiorul pesterilor din ghetar.

https://en.wikipedia.org/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s