Hidden gems of Europe

1)Plitvice, Croatia
Dintre toate cascadele din lume, nici una nu este la fel de extraordinara ca cele din Plitvice. Acest ansamblu uimitor de cascade, este alcatuit din 16 lacuri diferite sub forma de terase, a caror apa cristalina se varsa din unul in altul.

2)Sintra, Portugalia

Sintra este asemeni unei perle dintre munti si mare, in asteptarea de a fi descoperita de catre cei care indraznesc sa se piarda in frumusetea patrimoniului istoric, naturii bogate si gastronomiei abudnente. Sintra emana o aura romantic ce a lasat o impresie profunda asupra lucrarilor sciitorilor, care in secolele 18-19 au stat la baza spiritului romantic si au celebrat subiecivitatea si emotia dramei umane.

3)Kotor, Muntenegru

La poalele muntelui Lovcen, in partea cea mai indepartata a golfului mediteranean, este stituat vechiul oras Kotor. Un oras plin de traditii culturale, detine una dintre cel mai bine pastrate privelisti in zona mediteraneana.

4)Trolltunga, Norvegia

Trolltunga reprezinta o bucata de roca amplasata orizontal, care pare ca iese din munte. Este o atractie turistica din Norvegia preferara de calatorii extrimali carora le place sa priveasca lumea de la inaltime.

5)Colmar, Alsace, Franta

Colmar este un oras exceptional datorita patrimoniului istoric si arhitectural bogat si variat. Situat intre Germania si Elvetia, orasul ofera vizitatorilor o perspectiva interesanta referitor la ~ 1000 de ani de istorie europeana. Colmar pastreaza o atmosfera de oras rural, care contribuie la farmecul sau.

Source: https://en.wikipedia.org/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s